آخرین ویرایش در سپتامبر 20, 2025 توسط امیرمهدی صارمی
صبح امروز مأموران اداره نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت عمومی آزادشهر، به همراه بازرس بهداشت محیط، یک واحد رستورانی را به دلیل نقض مقررات بهداشتی و صنفی پلمب کردند. این اقدام زیر چتر طرح «نظارت و کنترل اصناف» و با دستور مقام قضائی صورت گرفت تا ضمن تضمین حقوق مصرفکنندگان، امنیت اجتماعی و سلامت عمومی شهروندان حفظ شود.

سازوکار طرح نظارتی
در این طرح مشترک، علاوه بر پلیس اماکن، نمایندگان صنعت و معدن، اداره بازرگانی و کارشناسان بهداشت محیط نیز حضور دارند. هر واحد صنفی پیش از آغاز فعالیت، باید مجوز بهداشت، پروانه کسب و استانداردهای ایمنی را دارا باشد؛ ممتنعان از اصلاح وضعیت، علاوه بر پلمب، مشمول جریمههای نقدی و پیگرد قضائی خواهند شد.
توصیه به اصناف و شهروندان
- رستورانداران موظفند از تهیه مواد اولیه سالم، آموزش کارکنان در زمینه بهداشت فردی و رعایت پروتکلهای صنفی اطمینان حاصل کنند.
- شهروندان میتوانند در صورت مشاهده تخلف، مراتب را از طریق سامانه فوریتهای پلیسی ۱۱۰ یا پیامرسانهای رسمی فرمانداری گزارش دهند.
پلیس آزادشهر اعلام کرده نظارت بر واحدهای صنفی با شدت بیشتری ادامه دارد و دفعات بازدیدها در ماههای پیشرو افزایش خواهد یافت. هدف نهایی، ارتقای کیفیت خدمات و ایجاد فضای رقابتی سالم در بازار است تا هم تولیدکننده و هم مصرفکننده از حقوق خود برخوردار شوند.
امیرمهدی صارمی
من فارغالتحصیل رشته برنامهریزی شهری هستم و از همان دوران دانشگاه به مسائل مربوط به شهر و زندگی شهری علاقهمند شدم. فعالیت حرفهای خودم را از سال ۱۳۹۶ با نوشتن مقالاتی درباره معماری و فضای شهری در یک وبلاگ تخصصی آغاز کردم. پس از کسب تجربه، به عنوان خبرنگار در حوزه شهری و محیط زیست در چندین رسانه مشغول به کار شدم. در حال حاضر، به عنوان دبیر بخش شهری در یک مجله خبری معتبر فعالیت میکنم و تلاش دارم با پوشش رویدادهای فرهنگی، اجتماعی و معماری، به بهبود کیفیت زندگی شهری کمک کنم.